Wat is personal training?

Home | Personal training | Wat is personal training?
Wat is personal training?

Uitgebalanceerde levensstijl
Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw trainer bepaalt U concrete doelen voor een gezonde en actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, sporten, voeding en ontspanning.

Samen gaan we daar naar op zoek. We kijken naar wat belangrijk is om uw doelstelling te behalen en waar U rekening mee moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin u een uitgebalanceerde leefstijl aanleert. Een leefstijl die u een leven lang zelfstandig vol kunt houden!

Gewichtsverlies is één van de meest voorkomende doelen bij personal training. Maar het kan ook zijn dat U specifiekere doelen heeft dan alleen maar afslanken. Misschien bent U op zoek naar een gezondere levensstijl die bij U past maar weet u niet precies hoe dit te realiseren of wilt u ontstressen van uw dagelijse drukke bezigheden. Wilt u zichzelf ook uitdagen zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Misschien wilt u gericht trainen voor uw favoriete sport of heeft u misschien juist gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen zoals obesitas en diabetes mellitus.

Hoe bereikt u resultaten door personal training? Hoe bereikt U uw doelen?

Kort maar krachtig en brutaal eerlijk, door de aangereikte tools die uw trainer U aanbiedt ook daadwerkelijk te gebruiken en dit vol te houden! Uw doorzettingsvermogen en wilskracht  worden ondersteunt door uw trainer/coach, maar uiteindelijk bent U diegene die het plan van aanpak zal uit moeten voeren.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Letimi Sports of heeft U interesse in een gratis proefles? Stuur ons vrijblijvend een e-mail annemieke@letimisports.nl of ga naar onze contactpagina.

Met vriendelijke sportieve groet

Annemieke